Deze week had SareeSwap zijn ´softe´ launch en dat is met volle enthousiasme ontvangen vanuit verschillende hoeken. We hadden niet verwacht dat SareeSwap potentieel zoveel mensen zou kunnen helpen met het verkopen van hun (gedragen) traditionele Indiase kleding. Blijkbaar was dit probleem nog groter dan gedacht.

Enkele eerste reacties:

  • ¨Zo je hebt echt mijn gedachten gelezen met die sareeswap, goed man!!¨
  • ¨Ik zal binnenkort maar ff alle sarees uit m´n opslag halen Hahaha¨
  • ¨Super concept!!¨

Een vraag die werd gesteld is, waarom zijn er nog geen sarees of lehenga´s etc. te koop? Heel simpel, SareeSwap is pas net gestart en er moeten dus nog mensen hun spullen te koop zetten na hun registratie als verkoper. Dit heeft gewoon tijd nodig.

Daarnaast was het hiervoor niet mogelijk om via een online kledingplatform specifiek Indiase kleding te kopen en verkopen. Mensen moeten nog wennen aan het idee dat dit kan. Natuurlijk waren er mogelijkheden om je kleding te verkopen via bijvoorbeeld Facebook of een winkel die kleding terugkoopt, maar een echte autoriteit en 1 concrete plek waar kopers en verkopers elkaar vinden voor specifiek Indiase kleding was er niet.             Met de huidige welvaart, techniek en ontwikkeling is het een kwestie van tijd voor de eerste verkopers zich aanmelden op SareeSwap. Bij deze nodigt team SareeSwap potentiële verkopers van harte uit om zich te registreren als verkoper.

Normaal rekent SareeSwap 10% commissie van de Verkoopprijs bij een verkocht Artikel, maar voor de eerste 10 Verkopers worden er geen commissiekosten berekend. Pak je kans en SareeSwapse!

Mocht je dit bericht leuk vinden, deel dit bericht dan op jouw Facebook-pagina!
Categorieën: SareeSwap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *