Hallo SareeSwappers,

Ik kreeg meerdere vragen over waarom SareeSwap de afgelopen zomer wat minder actief was op social media. Terechte vraag en bij deze wat meer uitleg hierover.

Waar was je al die tijd?

Afgelopen juni ben ik getrouwd en de laatste maanden hebben mijn partner en ik een mooie huwelijksreis mogen maken waarbij we 5 mooie landen hebben mogen ervaren. Hierdoor was ik wat minder actief op social media of bezig met de blog posts. Om te reizen (vaak op plekken zonder internet) EN actief te zijn voor SareeSwap was een nobel streven.

Het aantal verkopers en het aanbod op SareeSwap bleef desondanks stijgen van de zomer en er is gewoon kleding verkocht in mijn ´afwezigheid´. Het doet me goed om mensen aan de ene kant te kunnen helpen met de verkoop van hun kleding die ze niet meer willen dragen.  Aan de andere kant word ik ook blij als ik mensen kan helpen in hun zoektocht naar kleding voor die ene nauta die ze dan kopen via SareeSwap.

En nu?

Alle positieve reacties de laatste maanden , het stijgende aanbod van kleding en de verkochte kleding gaven mij de kracht en het vertrouwen om weer vol SareeSwap op te pakken en nu door te pakken!

Naast de vele verbeteringen op de website zelf (dit is echt een uitdaging kan ik je zeggen) zullen er ook samenwerkingen volgen met verschillende partijen, waaronder de bekende leveranciers van bruiloften. Denk aan bruidsfotografen, make-up artists, kleermaaksters en stomerijen. Ook zullen er promoties volgen waar je dingen kunt winnen waar je echt wat aan hebt. Allemaal via SareeSwap om zoveel mogelijk waarde te creëren voor zowel de koper als verkoper.

Deze post is een ´Hoi, we zijn er zeker nog!´ voor de een en een ´Dacht je nou echt dat het over was?´ voor de ander.

Much more to come dus hou de FB en insta-pagina in de gaten!

Mocht je dit bericht leuk vinden, deel dit bericht dan op jouw Facebook-pagina!
Categorieën: SareeSwap

2 reacties

Xxx · 14/10/2019 op 10:02

Verkoop bruidsjurken

    Sareeswap · 10/11/2019 op 16:55

    Hoi,

    Bedankt voor je reactie. Wellicht inderdaad wat voor de toekomst, hou ons in de gaten. 🙂

    Groet,

    Team SareeSwap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *